top of page
interiørfoto næringseiendom fotolærlinger magent fotografer 00.jpg

Fotografi,
innholdsproduksjon og
medieteknikk

Er du usikker på hvilket fag du skal velge? Vi kan gi rådgivning til elever i videregående skole og andre som vurderer å bli lærling. Endringer i Opplæringsloven åpner også for muligheten til å ta flere svennebrev.

17893190156310785_edited_edited_edited.j

Svennebrev i fotograffaget

Drømmer du om å gå i lære hos fotograf? Ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg å finne de gode lærebedriftene. Mange fotografer jobber både i studio og på location og har svært varierte dager.

17889892868431085.jpg

Fagbrev i innholdsproduksjonsfaget

I det nye innholdsproduksjonsfaget skal du som lærling kunne velge i et bredt utvalg lærebedrifter. Innholdsprodusenter jobber med fotografering, videoproduksjon, lyd og tekst. Her fins muligheter for å gå i lære hos både større mediebedrifter og andre medieproduksjonsselskaper.

medieskolerne_691_edited.jpg

Fagbrev i medieteknikk

Det nye faget medieteknikk er beslektet med både fotografi og innholdsproduksjon, men skal ha hovedfokus på "sanntidsmedier", herunder tv-produksjon, streaming, flerkameraproduksjoner, o.l. Den nye opplæringsloven vil gi mulighet for å kunne ta flere fagbrev, slik at dette faget kan du også gjerne kombinere med grunnleggende ferdigheter i andre mediefag.

bottom of page