VIL DU FORMALISERE KUNNSKAPEN DIN?

Vi hjelper deg ta svenneprøven som privatist!

Opplæringskontoret for Fotostudier har bistått lærlinger på veien mot svennebrevet siden 1999, og ca. 200 lærlinger har tatt svennebrevet gjennom oss. Men landet vårt er fullt av dyktige fotografer som jobber med foto på hel- eller deltid, og som gjerne skulle formalisert kunnskapen sin. Ofte vet man ikke hvor man skal starte for å få tatt svenneprøven, eller hva som kreves for å bestå. Mange sier også at de sikkert ikke er gode nok til å bestå.

 

Hvorfor lure når du kan vite?

Dersom du jobber som fotograf til vanlig, og har god kontroll på kvaliteten i arbeidet ditt, så er det ganske sannsynlig at du vil ha en mulighet til å kunne bestå. Vi har hjulpet lærlingene våre i flere år og vet nøyaktig hva som skal til, og er vant til å veilede lærlingene til suksess. Der det er hull i kunnskapen anbefaler vi tilpasset påfyll, slik at alle er best mulig rustet. Nå har vi utviklet en læringsportal slik at uansett hvor i landet man sitter, så har man muligheten til å være en del av oss. 

 

Derfor bør du ta svennebrevet ditt i samarbeid med oss

Via oss får du tilgang til læringsportalen, du får oppgaver som hjelper deg på veien mot svennebrevet, og erfarne mentorer som veileder deg på oppgavene dine. Som privatist får du oppgaver som er tilpasset din tidligere erfaring, slik at du fyller inn hullene du måtte ha for å kunne bestå en svenneprøve.

 

I tillegg har du støtte fra oss til små og store utfordringer som eventuelt måtte dukke opp i løpet av tiden opp mot svenneprøven din. Alle som er privatist hos oss får også tilbud om kurs, workshoper og reiser til utlandet hvor vi lærer av fotografer som er svært erfarne på sine felt før det legges ut for de som ikke er medlemmer.

 

Har du spørsmål og vil vite mer? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. 

Artikler du kanskje kan like