VURDERER DU Å BLI LÆREBEDRIFT?

Vi støtter deg hele veien!

Har du kanskje tenkt på at du skulle hatt hjelp i bedriften din, men ikke har hatt mulighet eller ønske om å ansette noen fast? Hva med å ha en lærling? Opplæringskontoret for Fotostudier har bistått lærlinger på veien mot svennebrevet siden 1999, og ca. 200 lærlinger har tatt svennebrevet gjennom oss.

Du får en assistent, mulighet til å forme og påvirke neste generasjons fotografer, og etterhvert god hjelp til både kunder og oppdrag du ikke har mulighet til å betjene selv, av ulike grunner. 

 

I tillegg har du støtte fra oss til små og store utfordringer som eventuelt måtte dukke opp i løpet av læretiden. Du er på ingen måte alene om ansvaret for opplæringen. Alle lærlinger får tilbud om en ekstern mentor, oppgaver, kurs, workshoper og reiser til utlandet hvor de lærer av fotografer som er svært erfarne på sine felt. De ønsker seg en bedrift de kan lære av og utvikle seg i, og der kommer du inn!

Du tenker kanskje at du ikke er skikket til å ha en lærling fordi du er alene, har veldig varierende arbeidstider eller andre legitime grunner? Selv om et lærlingeløp krever noen rammer, er de ofte mye løsere enn man skulle forestille seg. De skal jo tross alt læres opp til hvordan bransjen egentlig fungerer, og det er langt fra alle fotografer som jobber 8-16 mandag til fredag. 

 

Har du spørsmål og vil vite mer? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. 

Artikler du kanskje kan like