top of page

Vi er alltid på utkikk etter flere dyktige lærebedrifter over hele landet. For tiden ser vi etter et variert utvalg lærebedrifter som kan ha behov for en lærling/praktikant i mediefagene.

 

Som lærebedrift hos oss får du tilgang til å intervjue flere lærekandidater slik at vi kan finne en god match for akkurat deres bedrift.

Våre lærebedrifter er bredt representert og består av selvstendige fotografer, universiteter, museer og bedrifter som driver med alt fra kompleks medieproduksjon til høyt spesialisert produksjon av visuell produksjon.

Vi tilbyr også våre lærebedrifter veiledning og kurs for faglige ledere og instruktører knyttet til å planlegge opplæringen parallellt med at lærlingen skal fungere som en ansatt i bedriften.

En lærebedrift kan være selvstendig eller stå som medlemsbedrift i et opplæringskontor. For å bli medlem i vårt opplæringskontor kan vi søke om godkjenning for bedriften. Flere fylkeskommuner har mye god informasjon om dette på sine nettsider og ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om hva det innebærer. Her kan du lese hva for eksempel Viken Fylkeskommune skriver om å bli lærebedrift: https://viken.no/tjenester/skole-og-opplaring/opplaring-i-bedrift/larebedrift/hva-er-en-larebedrift/

bottom of page